Soutěž v Excelu

V pátek 4. 12. 2015 jsme uspořádali soutěž v Excelu pro nejlepší studenty IKT ze 3. ročníků. Zadání jsme sestavili tak, že bylo prakticky nemožné ho stihnout celé. U každého úkolu byl uveden i počet bodů, takže soutěžící si mohli vybrat, jestli budou řešit třeba jen lehčí úkoly nebo se rovnou pustí do těch těžších za víc bodů.

Na soutěž jsme pozvali i studenty z Obchodní akademie Hovorčovická, se kterou úzce spolupracujeme v oblasti soutěží ve zpracování textu, zejména v disciplíně wordprocessing (formátování rozsáhlého dokumentu ve Wordu). Na základě dobrých zkušeností z letošní soutěže předběžně plánujeme, že bychom v příštím roce mohli na soutěž pozvat studenty z více škol.

Vítězem soutěže s bodovým ziskem 55 bodů (83,3 % zadání) se stala Karolína Švarcová ze 3BL, 2. místo obsadila Kristýna Horáčková ze 3CL s 53 body (80,3 %) a 3. místo vybojovala s 51 body (77,3 %) Ludmila Horáková ze 3AL. Vítězky získaly poukázky na odběr zboží v internetovém obchodě Alza v hodnotě 500 Kč, 300 Kč a 200 Kč.

Celou výsledkovou listinu si můžete prohlédnout v přiloženém souboru.


Dokumenty ke stažení

Název souboruVelikostTyp
vysledky-excel-2015.xlsx11 kBxlsxuložit ▼